Ereğli Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu sene 19´uncusu yapılan sünnet şöleni, amfi tiyatroda gerçekleştirildi. Tören öncesinde belediye binası önünde vagonlu traktöre bindirilen çocuklar, atılan şehir turu sonrasında amfi tiyatroya geldi. Burada davul zurna eşliğinde karşılanan çocukların sahnedeki yerlerini almasının ardından açılış konuşmasını Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık yaptı. Başkan Posbıyık, "18 yılda tam 3 bin 150 çocuk bize güvenip teslim edilmiş. Belediye olarak en iyi şartlarda en iyi hekimlere en hijyenik şartlarda sünnetlerini yaptırıyoruz. Onları eğlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün burada sünnet şölenlerini yaptığımız çocuklarımızın yüce Rabbim damatlıklarını da görmeyi nasip etsin." dedi.

CHP İl Başkanı Halil Furat, Posbıyık&[#]8217;ın sosyal hizmetlere devam ettiğini ve bu hizmetlerin en hayırlı hizmetler olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından sünnet duası yapıldı. Daha sonra sünnet olan çocuklar ve aileleri, çalınan şarkılarla oynadı Posbıyık ve protokolün yaptığı sevgi tünelinden geçen çocuklara bisiklet ve diğer hediyelerin verilmesiyle tören sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi