Zonguldakspor devre arasında ilk transferini İstanbulspor'un 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Sabit Hakan Yılmaz'ı renklerine bağlayarak yaptı.

PUSULA'YA AÇIKLAMALAR YAPTI

Pazartesi günü takımla birlikte ilk idmanını çıkan Hakan "Zonguldakspor'a başarı için geldim. Burada ağabeylerimin bana yardımcı olacağına inanıyorum. Zonguldakspor'u yakından takip ettim. Taraftarlarla buluşacağım Altay maçını iple çekiyorum. Şenol Hocam ve takım arkadaşlarımla ağabeylerimle tanışma fırsatı buldum. Burada huzurlu bir ikinci yarı geçireceğime inanıyorum. Taraftar bir takım için çok önemli. Zonguldakspor taraftarı da bilenen bir taraftar gurubu. Hocam görev verirse Altay maçıyla birlikte yeni takımıma faydalı olmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Antalya kampına yeni katılmama rağmen özellikle Kaptan Mert abim ve diğer arkadaşlarım bana yardımcı oldu, benimsediler. Bu benim için çok önemliydi. 6 aylık kiralık olarak geldim ama burada o süre içinde hem tecrübe kazanacağım, hem de Zonguldakspor'a katkı sağlayacağım. Allah utundırmasın" dedi.

Daha önce Turgutluspor forması giyen ve 15 maçta 2 gol atan Hakan Yılmaz daha sonra PTT 1.Lig ekiplerinden Adanaspor'a transfer oldu. Adanaspor formasıyla 13 maç oynayıp 6 gol atan Hakan son olarak İstanbulspor'a transfer oldu. 1.ligde İstanbulspor formasıyla fazla şans bulamayan Hakan Yılmaz Zonguldakspor ile anlaşarak idmana çıktı. Hakan Yılmaz U-19 Milli Takım formasını da çok kez giydi.

Editör: Pusula Gazetesi