Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor sezonun ilk 3 haftasında topladığı 5 puanla iyi başlangıç yaparken, ligin geride kalan 11'nci haftasında 9 puanla 11'nci sırada bulunuyor. Ligde aldığı 5 yenilgide rakipleri karşısında çok kötü performans göstermemesine rağmen sahadan puansız ayrıldı. Bu maçlarda rakibine ezilmeyen Zonguldakspor özellikle gol yollarında çok etkisiz kalıyor.

MUSTAFA DALCI OFANSTA ARAYIŞ İÇİNDE
Zonguldakspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı santrafor Sinan Uzun'dan istediği verimi alamaması karşısında son oynanan Uşakspor maçında forvette Sinan Uzun'un yerine Tezcan Gökmen'e şans verdi. Tezcan'ın da beklenenden uzak performans göstermesi karşısında ikinci yarıya Tezcan'ın yerine Sinan Uzun ile başlayan Teknik Patron Mustafa Dalcı devre arasında özellikle forvet transferi istiyor.

HACETTEPE UMUT KAPISI OLACAK
Zonguldakspor ligde istediği sonuçları alamazken, camia takımın küme düşmesinden endişe ediyor. Zonguldakspor 29 Kasım tarihinde oynanacak olan Hacettepe maçının hazırlıklarını Fener Sahası'nda sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli ekip Hacettepe maçına umut kapısı olarak bakıyor. Alınacak bir galibiyet takımın moralini üst seviyeye çıkartacak, aynı zamanda puan olarak alt sıralarda da uzaklaşacak. Genç bir kadroya sahip olan Hacettepe karşısında Teknik Direktör Mustafa Dalcı rakibin eksileri ve artıları ile ilgili futbolcularını bilgilendiriyor.