Zonguldakspor Pazar günü oynayacağı Hacettepe maçı hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşma 13.30'da Cebeci Stadı'nda oynanacak. Bugsaş maçında sol el serçe parmağı çatlayan ve idmanlara atel ile çıkan başarılı orta saha oyuncusu Mert Caymaz maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

"HACETTEPE KOLAY BİR EKİP DEĞİL"

Hacettepe'nin kolay takım olmadığını belirten takım kaptanı Mert Caymaz "Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Hacettepe kolay lokma değil, zor bir takım. Geçen sene de iki maçta yenişemedik. Genç ve iyi oyunculara sahip bir takım. Geçtitğimiz hafta Gümüşhane'ye zor anlar yaşatmışlar. Bizde onlar kadar mücadele ediyoruz. Baktığımız zaman son 4 maçtır mağlup olmuyoruz. 2 galibiyet 2 beraberlik aldık. İyi bir süreç. Bugşas maçını yenseydik daha iyi olacaktı. Hacettepe maçından puan ya da puanlarla dönüp 2 maçta 4 ya da 6 puan çıkartabilirsek çok iyi bir noktaya geleceğiz. Moral ve motivasyon olarak üst düzeydeyiz"dedi.

"HEDEFİMİZ İLK YARIYI EN İYİ YERDE BİTİRMEK"

Kırmızı-lacivertli ekibin başarılı orta saha oyuncusu Mert Caymaz "Şu anda 15 puandayız. Geride 10 hafta kaldı. Hedeflediğimiz gibi ilk yarıyı 25 ile 30 puan arasında bitirebilirsek play-off hedefimizden kopmamış olacağız. İçerdeki maçları alınca 9 puan yapıyoruz. Deplasmandan da ne getirebilirsek bizim için artı olacak. Takım olarak iyi yoldayız. Biraz daha gol noktalarında üretken olursak, daha iyi olacağız. Bundan sonraki haftalar bizim için çok daha önemli" dedi.

"OYNAMAMA ENGEL SORUN YOK"

Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanan Bugsaş maçında sol el serçe parmağı çatlayan Kaptan Mert Caymaz ne olursa olsun Hacettepe maçında sahada olmak istediğini söyledi. Mert "Pazar günü Bugsaş maçında talihsiz bir sakatlık geçerdim. Parmağımda çatlaklık var. Atel yaptık. İdmanlara da bu şekilde çıkıyorum. Maça da bu şekilde çıkacağım. Biz her zaman söylüyoruz. Ayağımız kopana kadar kanımın son noktasına kadar mücadele vermeye devam edeceğim. Deplasmandan alacağımız galibiyet bize çok şey katacak. Hem zirveye yaklaşmış, hem de hedefimize bir adım daha yakınlaşmış olacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi