Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü mükemmel bir organizasyona daha imza attı. Zonguldak'ta yaşayan ve Milli formayı giyme başarısı gösteren çeşitli branştaki sporcular Polisevi'nde gerçekleştirilen yemekte bir araya geldi. Gururlu bir gece geçiren ve geçmesine vesile olan Millilere ve etkinlikte emeği geçenlere plaket takdim edildi.

Programa Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Ak Parti Milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Emniyet Müdürü Metin Turanlı,İl Jandarma Komutanı Abay Gönen Süslü, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç,Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, il temsilcileri, antrenörler ve eski ve yeni milli sporcular katıldı.

YÜKSEL TEŞEKKÜR ETTİ

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, gecede yaptığı konuşmasında ''Uzun yıllardır yapılmayan bir organizasyonu bu akşam yaptık. İçinizde beraber spor yaptığım aynı okulda okuduğum, öğretmenim olan milli takımlarda mücadele etmiş, ilimizi ülkemizi başarıyla temsil etmiş çok değerli büyüklerim ve şuanda da başarılı ile temsil eden değerli kardeşlerim var. Bu bizi çok mutlu ediyor. İlimiz adına çok değerli. Bu tip organizasyonları daha güzel şekilde devam edeceğiz. Ben buradan teşekkür etmek istiyorum. Başta sayın Valimiz Erdoğan Bektaş olmak üzere ilimizi tesisleşmesinde son derece artarak devam etmesini sağlayan, sporcuların desteklenmesinde yardımcı olan Milletvekillerimize, İl başkanımız , Merkez İlçe başkanımıza, İl Genel Meclis Başkanı'mıza teşekkür ediyorum. Onların destekleri ile bizler birlik beraber içerisinde yürüyoruz. İnşallah en güzel başarılarda en güzel mutluluklarda birlikte oluruz. Mesai arkadaşlarımıza ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Daha sonra atletizm branşında aktif olan milli sporcular kursiye çıkarak, kendilerinin ilimizi ve ülkemizi yurt içi ve yurt dışındaki müsabakalarda en iyi şekilde temsil ettiklerini söyleyerek, desteklerinde dolayı İl Müdürü Hakan Yüksel'e teşekkür etti.

SPONSORLARA TEŞEKKÜR VE PLAKET

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel tarafından etkinliğimize sponsor olan işadamı Abbas Erdoğan'a ve ASKF Başkanı Kemal Demir'e plaket takdim edildi. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği yemeğin sonunda protokol üyeleri tarafından eski milli sporculara katkılarından dolayı plaket verildi.

Editör: Pusula Gazetesi