Zonguldakspor'un gurbetteki taraftar gruplarından Gurbetçi Elmaslar kurulduğu günden itibaren yaptıkları etkinlik ve faaliyetlerle ön plana çıkmıştı. Gurbetçi Elmaslar'ın yeni Başkanı Cemil Aygün de etkinliklere kaldığı yerden devam ediyor. Birlik ve beraberlik mesajları veren Akgün "Takım sempatizanlığı ve zararlı alışkanlıklar kırmızı çizgimiz" diyerek anlamlı bir mesaj verdi.

GURBETÇİ ELMASLARDAN ANLAMLI MESAJ

Gurbetçi Elmaslar Taraftar Grubu Başkanı Cemil Akgün açıklamasına "Bu hafta Gebzespor Eski Çarşı Tribün lideri, geçen hafta babasını kaybeden kardeşimiz İrfan Kaya ve arkadaşları ile birlikte Karaköprü maçını izledik. İlgiden dolayı İrfan Kaya kardeşimize ve taraftarlara teşekkürler. Sonrasında Gurbetçi Elmaslar ilk temsilciliğimizi verdiğimiz Gurbetçi Elmaslar Kocaeli ile Gebze'de ilk toplantımızda fikir alışverişinde bulunduk.

Mesajımız açık ve net. Siyasal görüş, takım sempatizanlığı ve zararlı alışkanlıklar kırmızı çizgimiz olmak kaydı ile el birliği ile gurbette takımıza ve taraftarımıza sıkı sıkı sarılacağız.

Kilometrelerce yol gelip birlikte olduğumuz arkadaşlarımıza ve gelmek isteyip de gelemeyen katkı sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Sağlam adımlarla yavaş yavaş birlikte aşacağız aşılmayan dağları . Sadece İnanın çocuklar" görüşlerine yer verdi.

Editör: Pusula Gazetesi