Terapi sürecinde herhangi bir iğne, ilaç ve benzeri ürün kullanılmamakta olup tedavi doğal bir süreçle işler. Gtos terapi hekim tarafından belirlenen teşhis ve tanı sonrasında kişinin fizyoterapist tarafından değerlendirilmesi ve uygunluğu durumunda uygulanan oldukça güvenilir ve konforlu bir yöntemdir. Uygulanmaya başlandığı ilk seanstan itibaren sonuç vermeye başlayan gtos terapinin herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Gtos terapi güvenilir metotlar arasında en ön sırayı almaktadır.

Kimler Gtos Terapiden Yararlanabilir?

Uygulanması basit, bir masajdan bile daha risksiz olan gtos terapi; hekim tarafından teşhis ve tanısı konmuş, ameliyat gerektirmeyen her türlü kas ve iskelet sistemi rahatsızlıklarında gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Gtos terapi alanında eğitim almış, uzman fizyoterapistler tarafından uygulandığında her yaş grubu ve her türlü vatandaş için etkili olan bu tedavi yöntemi uygun görülen herkes için uygulanabilir.

Bel Fıtığı Sorunlarınızdan Güvenle Kurtulacaksınız

Bel ve bacak ağrıları, ayakta uyuşma şikayetleri ile doktora gittiniz ve bel fıtığı teşhisi mi kondu? Eğer ameliyat gerektirmeyen bir evredeyseniz doktorunuzun da görüşünü alarak gtos terapiye başvurabilirsiniz. Yaşlılık, fazla kilolar, hamilelik gibi sebeplerle bel fıtığı probleminiz oluştuysa endişelenmenize gerek yok. Sorununuzun büyüklüğü, etki alanları ve etkinin büyüklüğüne göre kişiden kişiye değişen seanslarla bel fıtığı sorunlarınızdan konforlu bir şekilde kurtulabilirsiniz. Üstelik yaşlı, kronik rahatsızlığa sahip hatta hamile olmanız bile bu terapiye engel değil. Patentli ürünlerle, uzman fizyoterapist tarafından ve deri altına hiçbir işlem yapılmadan uygulanan gtos terapi ile bel fıtığından kurtulabilirsiniz.

Boyun Fıtığı Kaderiniz Olmasın

7 omur ve aralarında bulunan disklerden oluşan boyunda travmalar, duruş bozuklukları, hareket azlığı, beslenme faktörleri, masa başı çalışma, uzun süreli cep telefonu kullanımı, zorlamalar, kazalar, yaşlılık ve yanlış hareketler gibi çok çeşitli sebeplerle fıtık oluşabilir. Baş, omuzlar, kollar gibi vücudunuzun bir çok bölgesine yayılan ağrılarla yaşamaya alışmak zorunda değilsiniz. Gtos terapiyle boyun fıtığı probleminizden ağrısız, acısız ve risksiz bir şekilde kurtulabilirsiniz.

Gtos terapi dönemsel bir rahatlama ya da geçici bir çözüm değil; diğer tüm rahatsızlıkların tedavisi gibi kalıcı çözümlere ulaşmayı hedefleyen bir tedavi biçimidir. Bıçak altına yatmadan, hiçbir kimyasal kullanmadan sizi ağrılarınızdan kurtaracak gtos terapi için manuel terapi alanında uzman bir fizyoterapist olan Ahmet Burak Sezgin'den kolaylıkla randevu alabilirsiniz. Bel, boyun fıtığı ve bunlar gibi bir çok kas ve iskelet sistemi sorunlarınıza çözüm ve gtos terapi hakkında aklınıza takılan sorulara yanıt bulmak için bize merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

iletişim numaralarımız

Telefon: 0212 543 0 ABS (227)
Cep & WhatsApp: 0532 345 89 16