TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakspor'un Pazar günü Gümüşhanespor ile oynayacağı maçta gözler takımın golcülerine çevrildi. Kırmızı-lacivertli ekipte sezon başından bu yana gol noktalarında 2 futbolcusu göze battı. Özellikle kanat oyuncusu olmasına rağmen Serhat Baştan'ın attığı gollerin yanı sıra asistleri ile ön plana çıkması, Serhat'ı takımın golcüsü konumuna getirdi.
Zonguldakspor'un golcüsü Gürkan Öztürk ise Serhat'ın altında kalmasına rağmen yine golcülüğünü konuşturmayı başardı.

Ligde geride kalan 12 hafta içinde asistler hariç Serhat Baştan 6 gol atarken, Gürkan Öztürk ise 4 gol atmayı başardı.

İKİSİ DE 2'ŞER KIRMIZI KART GÖRDÜ
Zonguldakspor'un golcüleri aynı zamanda hırçınlıkları ile de göze batıyor. Ligde ve kupada iki futbolcu da 2'şer kırmızı kart görerek takımlarını yalnız bıraktı. Teknik Heyet tarafından dikkatleri çekilen futbolcular son haftalarda hakemler oynamaktan kaçınıyor.

ZONGULDAKSPOR 12 MAÇTA 15 GOL ATTI

Zonguldakspor sezon başından bu yana ligde oynadığı 12 karşılaşmada toplamda 15 gol attı. Serhat Baştan 6, Gürkan Öztürk 4, Muammer Sarıkaya1, Onurcan Uslucan 2, Görkem Güven 1 ve İsmail Güven 1 gol attı.

Zonguldakspor taraftarları Pazar günü 13.30'da oynanacak olan Gümüşhanespor maçında gözünü golcülere çevirdi. Gümüşhane karşısında Serhat ve Gürkan'ın yanı sıra diğer futbolculardan da gol bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi