Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup'ta mücadele eden temsilcilerimiz Devrek Belediyespor ile Ereğli Belediyespor derbi maçında kozlarını paylaşacak.

İki takımda 2021 yılı içindeki hızlandırılmış lige katılmayarak 2021-2022 futbol sezonunu beklerken, maddi manevi güç toplayıp sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlandı. Gerek ekonomik, gerekse kadro olarak güçlü olarak sezona başlayan Devrek Belediyespor ile Ereğli Belediyespor yaptıkları transferlerle güçlerine güç kattılar.

İSTEDİKLERİ KONUMDA DEĞİLLER

Sezonun 4'üncü haftası geride kaldı, ancak ne Devrek Belediyespor ne de Ereğli Belediyespor ligde istediği konumda değil. Devrek Belediyespor ligde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet 2 beraberlikle topladığı 5 puanla ligin 4'üncü sırasında bulunuyor. Bir diğer temsilcimiz Ereğli Belediyespor ise oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile topladığı 7 puanla 3'üncü sırada kendine yer buldu.

ZONGULDAK DERBİSİ İKİ TAKIM İÇİN DE ÇOK ÖNEMLİ
Hafta sonu Devrek'tet oynanacak olan Zonguldak derbisinde Devrek Belediyespor ile Ereğli Belediyespor karşılaşacak. İki takım içinde zirve yolunda bu karşılaşma çok büyük önem taşıyor. Beraberlik iki takım içinde kayıp olacak. Ancak kaybeden takım zirvede büyük yara alırken, kazanan takım lige iyice bağlanacak.