Zonguldakspor kongre sonrasında yapacağı ilk icraat prensip anlaşmasına varılan Teknik Direktör Serkan Afacan ile resmi imzayı atmak olacak. 2019-2020 futbol sezonunu 15 Temmuz'da açmayı planlayan kırmızı-lacivertli ekip kendi tesislerinde kampa girecek.

Serkan Afacan'ın raporu doğrultusunda iç ve dış transferlere başlayacak olan kırmızı-lacivertli ekip transfer bütçesine göre kadroyu belirleyecek.

3.Lig'de şampiyonluk yaşayan Kırşehir Belediyespor'un bu başarısında attığı gollerle büyük katkı sağlayan ve daha önce Zonguldakspor forması giyen golcü Sinan Uzun takımı ile bağlarını kopardı. Zonguldakspor ise bu ayrılığın ardından bonservisi elinde olan eski golcüsü Sinan Uzun'u gündemine aldı.

28 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu Sinan Uzun, sırasıyla Balıkesirspor, Aydınspor 1923, Bergama Belediyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Menemen Belediyespor, Zonguldakspor, Pazarspor ve Kırşehir Belediyespor formaları altında kendisini ispatladı.

Tecrübeli golcü Sinan Uzun, bu sezon Ziraat Türkiye kupasıda dahil 3.Ligde Kırşehir Belediyespor forması ile 31 maçta forma giydi, 8 gol attı.

SİNAN ZONGULDAKSPOR İÇİN KONUŞTU

Kendisine telefonla ulaştığımız Sinan Uzun Zonguldakspor'a dönüp dönmeyeceği ile ilgili soruya şu yanıtı verdi: "Biz Hakan Hürfikir abi ile sürekli görüşüyoruz. Abi-kardeş gibiyiz. Şu an için resmi bir teklif yok ancak olursa da sıcak bakacağım bir kulüp Zonguldak Kömürspor. Çok sayıda sevdiğim insan var Zonguldak'ta. Orası benim eski evim"

Editör: Pusula Gazetesi