Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca ve Sevgi Gonca'nın kızları Avukat Gizem, Hüseyin-Gülin Demirdöğen'in oğulları İnşaat Mühendisi Göktan ile dünya evine girdi.

Dedeman Otel'de dün akşam yapılan düğün ve nikah törenine; TBMM eski Başkanı, 22-23-24'üncü Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve 25'inci Dönem MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, AK Parti 24-26'ncı Dönem Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve eşi Özlem Ulupınar, 19'uncu Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve eşi Emine Tosun, AK Parti'de görev almış çok sayıda partili ve seçkin davetliler katıldı.
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın kıydığı nikahta, gelin ve damada TBMM eski Başkanı Köksal Toptan, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Zeki Çakan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, AK Parti 24-26'ncı Dönem Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, 19'uncu Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun şahitlik etti.

Gelinin anne-babası Sevgi-Secaattin Gonca ile damadın anne-babası Gülin-Hüseyin Demirdöğen, kapıda karşıladığı misafirleriyle yakından ilgilendiler. Dans edip oyunlar oynayan gelin ile damadın mutluluğuna davetliler de ortak oldu. Pasta kesilmesinin ardından misafirler, gelin-damada takılarını takdim ettiler.

Pusula Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi