Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç; "Kızılay Genel Başkan yardımcısı Alper Küçük'ün İncelemelerde bulunmak üzere Cumartesi günü Zonguldak'a geleceğini açıkladı.

Türk Kızılay Derneği Genel Başkan yardımcısı Alper küçük'ün Zonguldak ziyareti ile ilgili bilgi veren Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç; "Türk Kızılay Derneği Genel Başkan Yardımcısı Alper Küçük, Cumartesi günü bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Zonguldak geliyor.
Küçük Zonguldak Kızılay Derneği olarak bugüne kadar yaptığımız hizmetleri ve bundan sonra yapacağımız hizmetlerle ilgili toplantılar ve ziyaretlerde bulunacak.
Bilindiği üzere Kızılay olarak Zonguldak'ta çok yoğun bir şekilde çalışıyor ve yardıma muhtaç kişilere anında yardımları ulaştırıyoruz. Türk Kızılay derneği Zonguldak Şubesi olarak tüm yardımları yapıyoruz ama kan stoklarımızda azalma var. Kan stoklarını yeniden aktif hale getirmek için vatandaşlarımızdan kan bağışlamalarını istiyoruz. Corona Virüs salgını nedeniyle ve kış mevsimi nedeniyle kan stoklarımızda yüzde 40 azalma oldu. 18-65 yaş arası tüm sağlıklı vatandaşlarımızı kızılay'a kan bağışlamaya davet ediyorum. Şubemize müracaat eden dar gelirli vatandaşlara buradan yardım ederken gelemeyen vatandaşlarımıza ise muhtarlar aracılığıyla ayaklarına kadar giderek yardımlarımızı ulaştırıyoruz" dedi.