Zonguldak Gençlik Merkezi yaptığı etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleriyle iz bırakmaya devam ediyor. Özellikle kırsal kesimdeki gençler ve küçüklerin yanı sıra kent merkezindeki gençlerle ilgili yaptıkları etkinliklerle ses getiren Gençlik Merkezi çalışmaları ile taktir topluyor. Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel beraberinde personeli ile birlikte adeta arı gibi çalışıyor.

Merkezim her yerde projesi kapsamında Küçük Yüreklere büyük eğlence sloganı ile Zonguldak Merkez ilçemize uzak yerlerde okuyan öğrencilerimizi köylerinden ve mahallelerinden alarak il merkezine ve gençlik merkezimize getirerek çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Gençlik Merkezi yaptığı etkinliklerle ilgili yaptığı açıklama yaparak bilgi verdi "Köyden gelen gençlerimize eğitmenlerimiz ve gönüllü gençlerimizle birlikte genç oyunlar oynayarak gönüllerince bir gün geçirmelerini sağlıyoruz. Köyden geçirdiğimiz gençleri sportif, kültürel ve sosyal faaliyetler hazırlayarak eğlenceli vakit geçirmeleri konusunda çalışmalarımızı yapıyoruz." Denildi.

'GAZİPAŞA CADDESİ'NDE GENÇLİK MERKEZİNİ TANITTIK'

Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklamada "Zonguldak Gençlik Merkezi olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Merkezim Her Yerde projesi kapsamında Gazipaşa Caddesi'nde, Gençlik Merkezi müdürümüz ve gençlik liderlerimizle birlikte caddede dolaşan gençlerimizle ve gençlerimizi aileleri ile bir araya gelerek gençlik merkezimizi ve faaliyetlerimizi anlatarak gençleri gençlik merkezimize davet ettik. Gençlik Merkezimizi tanımayan genç kalmasın amacı ile yapmış olduğumuz projede gençleri ikinci evleri olan gençlik merkezine getirmeyi hedefliyoruz." denildi.

Editör: Pusula Gazetesi