Gençlik Hizmetleri ve Spor Zonguldak İl Müdürlüğü ile Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tarafından organize edilen ve 19 Mayıs 1919 yılının 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında "Liselerarası futbol Turnuvası" düzenlendi.

Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Futbol Sahası'nda oynanan ve sekiz takımın katıldığı karşılaşmalar sonrasında final karşılaşmalarında Karaelmas Mesleki Teknik Anadolu Lisesi takımı ile Fener Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Maçın normal süresi 2-2 sonuçlanınca penaltı atışlarında Karaelmas Mesleki Teknik Anadolu Lisesi rakibini 5-4 yenerek turnuvada şampiyon oldu. Turnuvada dereceye giren takımlara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Fener Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Bozdemir, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Muhammet Yıldız ve Karaelmas Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Murat Bacakoğlu'ndan sporcu ve idarecilere plaket ve madalyaları verildi.

Öte yandan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde bölümler arasında geleneksel olarak düzenlenen futbol karşılaşmalarında şampiyon olan Elektrik Elektronik Bölümü öğrencilerine de törenle madalyaları verildi.

Editör: Pusula Gazetesi