Fillhage hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanılabilecek içeriğe ve özelliklere sahip bir üründür. İçerisinde toplamda 6 çeşit hyalüronik asit bulunduran bu ürün cilt bakımına destek sağlar ve kısa sürede daha genç bir görünüme sahip olmanıza neden olur. Kırışıklıkları olan herkes tarafından kullanılabilecek olan ürün, kısa sürede etkisini gösterecek ve en az beş yaş daha genç görünmenizi fillhage sağlayabilir. Düzenli kullanımla ve sabırlı davranarak Fillhage etkisini fark edebilirsiniz.

Göz çevresindeki kaz ayakları, yüz bölgesinde oluşan ince çizgiler, dudak ve yanak bölgesi, alın bölgesinde oluşan kırışıklıklar için rahatlıkla kullanılabilir. Bu bölgelere dolgunluk kazandırarak çizgileri ve kaz ayaklarını yok eden ürün kullanımı oldukça pratiktir. İçerisindeki aplikatör yardımıyla hem yenileyici kremi hem de dolgu jelini kullanabilirsiniz. Ürünün yüz bölgesine uygulanmasına yardımcı olan aplikatör kesinlikle bir iğne ya da enjektör değildir.

Birçok ülkede satışı yapılan son zamanlarda taleplerin artması ile birlikte ülkemizde de resmi web sitesi üzerinden satışı yapılan Fillhage, düzenli kullanılması ile birlikte dilediğiniz sonuca ulaşmanızı sağlayacaktır. Tüm kırışık ve kaz ayaklarına iyi gelecek olan ürün cildinizin dolgun görünmesine ve kısa sürede gerginleşmesine neden olacaktır. Kırışıklıklarınız yok olacak ve daha genç bir görünüme sahip olabileceksiniz. İnce çizgiler üzerinde kısa bir sürede etkisini gösteren ürün, derin çizgiler üzerinde de zamanla etkisini göstermektedir.

Kullanımı son derece kolay ve pratik olan Fillhage ürünü kullanmaya başlamadan önce iki bardak su içmeniz yararlı olacaktır. Aparatınızı az miktarda ürünü alarak istediğiniz bölgelere sürün ve ortalama beş dakika bekletin. Daha sonra yuvarlak hareketlerle cildinize masaj yaparak yedirmeye çalışın. Hem yenileyici kremi hem de dolgu jelini bu şekilde kullanabilirsiniz. Aparata 1'er ml alarak kırışıklıklarınızın üzerine uygulamanız mümkündür.

Tamamen orijinal ve hologramlı bir ürün olan Fillhage set olarak satılmaktadır. Dolgu jeli cildinizi dolgunlaştırarak ince çizgilerinizin yok olmasını sağlayacak bununla birlikte yenileyici krem cildinizi yenileyecek ve daha taze daha genç bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır. Bu iki ürün birbirini desteklemekte ve kısa bir sürede beklenen etkiyi sağlamaktadır. Bu etkiyi fillhage kullananlar gibi konulara bakıp da araştırma yapabilirsiniz.

Fillhage dolgu jeli ve yenileyici krem fiyat olarak son derece uygundur. Tek bir ürün almanız durumunda 89 TL ödersiniz. Bununla birlikte 2 adet üründe 169 TL, 3 ürün almanız durumunda hem bir ürün hediye kazanır hem de 219 TL ödersiniz. Aynı zamanda 3'den fazla Fillhage almanız durumunda kargo ücreti de ödemezsiniz. Aldığınız Fillhage set sayısı arttıkça ödeyeceğiniz rakam düşmekte ve sizlerden kargo ücreti alınmamaktadır. Bundan dolayı alacağınız ürünü toplu olarak ya da arkadaşlarınız ile birlikte alırsanız kar etmiş olursunuz.