Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligin iddialı ekiplerinden Gelikspor yeni sezon çalışmaları için Bartın Kurucaşile'de kampa girdi. Günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanan mavi-beyazlı ekipte bir taraftan da antrenör Gökhan Konmuş'un raporu doğrultusunda transfer çalışmaları devam ediyor.

Bartın Kurucaşile'de çalışmalarına devam eden Gelikspor 2 Kolombiyalı futbolcuyu denemeye aldı. Kolombiya da amatör ve profesyonel top oynayan Santos ve Alejandro Gelikspor'un Kurucaşile kampına katılarak antrenmanlara çıkmaya başladı. Antrenör Gökhan Konmuş, 2 oyuncunun kampta ki performansına göre kalıp kalmaması konusunda karar verecek. Kolombiyalı futbolcular kendini gösterebilmek için kampta tüm yeteneklerini sergileyecek.

Kulüp Başkanı Alaattin Kurnaz, Gelikspor'un Bartın Kurcaşile'de ki kampını ziyaret ederek takıma moral verdi. Başkan Kurnaz, ardından denemeye alınan Kolombiyalı oyuncular hakkında teknik heyetten bilgiler alarak oyuncuklarla fotoğraf çektirdi. Teknik heyetin isteklerini yerine getirmek ve takımın başarılı olabilmesi için fedakarlıktan kaçmadıklarını belirten Başkan Kurnaz ziyaretin ardından kamptan ayrıldı.

Editör: Pusula Gazetesi