Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Perşembe Belde Belediyesi geleneksel iftarını gerçekleştirdi. Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen iftara; Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf ve Sakatlarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Türkiye Emekliler Derneği Çaycuma Şubesi Başkanı Nizamettin Eyidoğan, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Şendoğan Kaya, CHP önceki dönem Zonguldak Milletvekillerinden Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Muharip Gaziler Derneği Başkanı Recep Başar, esnaf ve işadamları, muhtarlar, gaziler, okul müdürleri, belediye ve il genel meclis üyeleri ile yaklaşık bin kişi katıldı.

Okunan Kuran-ı Kerimi ve duaların ardından topluca oruçlar açıldı. Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam; "Geleneksel hale getirdiğimiz iftarlarımızdan bir tanesini daha gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Davetimize katılan tüm konuklarımıza ve Belde halkımıza çok teşekkür ediyorum. Zonguldak Gaziler Derneği yönetimi de bu akşam aramızda. Onlara ayrıca 'hoşgeldiniz' demek istiyorum. Hayırlısı ile bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Hepinizin Ramazan Bayramını kutluyor sevgi ve saygılar sunuyorum"diye konuştu.

Zonguldak Muharip Gaziler Derneği Başkanı Recep Başar, Perşembelilerle iftar yapmaktan mutlu olduğu ifade ederek Belediye Başkanı İsmail İnam' a hediye takdim etti.

Editör: Pusula Gazetesi