Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta son olarak deplasmanda Fethiyespor'a karşı aldıkları yenilgiyi unutturmak isteyen Zonguldakspor'da futbolcular Karagümrük maçına odaklandı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda saat 14.00'da gerçekleştirilen idmanı Kulüp Başkanı Süleyman Caner de izlerken, futbolculara tatlı ikramında bulundu.

İdmana kondisyoner Barış Şeref nezaretinde ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı-lacivertli ekip daha sonra çift kale maç yaptı. Futbolcuların çift kale maçta hırslı ve azimli oldukları gözlenirken, Fethiyespor maçını Karagümrük galibiyeti ile unutturmak istiyor.

KARAGÜMRÜK'UN DURUMU KRİTİK

Rakip Fatih Karagümrük grupta kümede kalma mücadelesi veriyor. 35 puanla 14'ncü sırada bulunan Fatih Karagümrükspor bugüne kadar 31 gol atarken kalesinde 43 gol görmüş. Küme düşme potasında bulunan Fethiyespor ise 33 puana sahip. Karagümrük küme düşme potasından sadece 2 puan uzak. Zonguldakspor ise 43 puanla 7'nci sırada bulunurken 43 gol atmış, 37 gol kalesinde görmüş. Zonguldakspor rakibi Fatih Karagümrük'ü deplasmanda Okan Eken'in attığı şık golle 1-0 mağlup etmişti.

Editör: Pusula Gazetesi