Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. Öztürk zor şartlar altında ilk yarıyı geride bıraktıklarını belirterek Kocaeli Birlikspor maçının zor geçeceğini söyledi.

GALATASARAY İÇİN DE, ZONGULDAK KÖMÜRSPOR İÇİN DE GEÇERLİ

Stoper mevkisine arayışların devam ettiğini belirten Öztürk "Stoper arayışımız devam ediyor. Türkiye'nin genelinde bir stoper sıkıntısı var. Bu durum Galatasaray için de Zonguldak Kömürspor için de, Milli takım için de geçerli. Biz özellikle takımımıza uyum sağlayabilecek, bütçemizi sarsmayacak, dengeleri bozmayacak bir oyuncu profili arıyoruz. Görüştüğümüz bazı oyuncular var. Kulübü ile sıkıntıları olan oyuncular var. Onlarla görüşüyoruz. Anlaşmaya vardığımız zaman bünyemize katacağız" dedi.

"PLAY-OFF'UN İÇİNDE OLMAK İSTİYORUZ"

Öztürk "İmkansızlıklarla ilk yarı geçti. Stadyum yok, 4 maç seyircisiz oynadık. Buna rağmen ilk yarı iyi bir performans sergiledi çocuklar bu şartlara göre. Devre arası kampında Antalya'da iyi bir çalışma ortamı oldu. Şimdi kendi tesislerimizde maç haftasına girdik. 2 gün kar nedeniyle salonda çalıştık. Bugün ise güzel bir hava var. Sahada çalışma imkanı bulduk. Kocaeli Birlik maçı zor bir maç. Ama biz zorları severiz biliyorsunuz. İyi takımlara karşı iyi bir futbol oynayan yapımız var. İnşallah oradan puan ya da puanlarla döneriz. Lig'de ki hedefimiz çok tartışıldı biliyorsunuz. Hedef ya da hedefsizlik ne diye. Hedefimiz, alttaki takımlarla puan farkını açabildiğimiz kadar açacağız. Açtığımız o mesafe belki de bizi Play-Off'un içine belki de ilk ikinin içine sokacak. O nedenle bizim hedefimiz aşağıdakilerle puan farkını açmak. Giden oyuncularla ilgili ise şunları söyleyebilirim; Bedrican takımda fazla süre bulamadığı için kendi ayrılmak istedi. Bizde gerekli bonservis bedelini getirdiği zaman ayrılabileceğini söyledik. Takım kaptanımız Suat Kerçin ayrıldı. Ona da Güzelorduspor'dan bir teklif geldi. Onu değerlendirdi. Kulübünde, Suat'ın da menfaati oldu burada. O anlamda kendisine de gittiği yerde başarılar diliyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi