Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, Kahramanmaraşspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacak. Ligde kötü bir sürece giren kırmızı-lacivertli temsilcimiz kötü gidişata son verebilmek için deplasmandan 3 puanla dönmenin planlarını yapıyor. Zonguldakspor ile Kahramanmaraş arasında oynanacak karşılaşma 15.00'da başlayacak. Daha önce maçın 19.00'da oynanacağı açıklanmış, ancak maç programının yoğunluğu nedeniyle TFF maçı 15.00'a çekti.

Zonguldakspor'un deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Şanlıurfa Bölgesinden Klasman Hakem Murat Türkoğlu yönetirken, yardımcılıklarını ise Erhan Gündoğdu ve Kerem Yükünç yapacak.

MUSTAFA DALCI FUTBOLCULARINI MOTİVE ETTİ
Zonguldakspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı hafta boyunca yapılan idmanlarda futbolcularını maça motive etti. Rakip takımın artı ve eksileri konusunda futbolcularını uyaran Dalcı, alınacak galibiyetin kendileri için çok büyük önemi olduğunu futbolcularına anlattı, galibiyet sözü aldı.

İKİ TAKIMIN PERFORMANSI

Zonguldakspor ligde oynadığı 6 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alırken rakip kaleleri 3 kez havalandırdı, kalesinde ise 6 gol gördü. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz 5 puanla 11'inci sırada bulunuyor.

Rakip Kahramanmaraşspor ise oynadığı 6 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alırken, rakip kaleleri 7 kez havalandırdı, kalesinde ise 7 gol gördü. Kırmızı-beyazlı ekip 6 maçta topladığı 6 puanla ligin 11'nci sırasında kendine yer aldı.