2018-2019 futbol sezonunu Bölgesel Amatör lig 10. Grup'ta tamamlayan Devrek Belediyespor lig sonunda Gelikspor ile play-out maçı oynamış ve kırmızı-beyazlı ekip maçı 2-1 kazanarak Bölgesel Amatör Lige devam etme hakkı kazanmıştı. Gelik karşısında ilk yarıda gördükleri kırmızı kartlarla 9 kişi kalmasına rağmen Devrek Belediyesporlu futbolcular ikinci yarı yüreğini ortaya koyarak 9 kişi 11 kişilik rakibine karşı savaşarak Devrek Belediyespor ruhunu sahaya yansıtmış ve taraftarına büyük bir mutluluk yaşatmıştı.
FUTBOLCULAR BAŞKAN BOZKURT'UN SÖZÜNÜ YERİNE GETİRMESİNİ BEKLİYOR

Gelikspor ile oynanan play-out maçı öncesinde soyunma odasında 40 bin lira prim sözü veren bunu 50 bin liraya çıkaran Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt 5 Mayıs 2019 Pazar günü oynanan maçın üstünden 22 gün geçmesine rağmen henüz verdiği prim sözünü yerine getirmedi.

Maçın ardından memleketlerine giden futbolculara primlerin hesaplarına yatacağı sözü verilmesine rağmen henüz hiç bir futbolcu hak ettiği primleri alamadı. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde futbolcular defalarca Kulübü ve yöneticileri aramalarına rağmen henüz sonuç çıkmadı, futbolcuların mağduriyeti devam ediyor.

KULÜBÜN GELECEĞİ BELİRSİZ

Devrek Belediyespor yönetimi daha önce 15 Haziran 2019 tarihinde yapılmak üzere kongre kararı almıştı. Kongre için ise geri sayım başladı. Ancak Devrek Belediyespor'da başkan ve yönetim için belirsizlik devam ediyor.

Taraftarlar ise gelecek sezon için endişeye kapılmaya başladı. Futbolcuların primlerini ödeyemeyen Devrek Belediyespor'un yeni sezonda hedef takımı nasıl kuracağı ise merak konusu.

Editör: Pusula Gazetesi