Fuarın son gününde Gıda Tarım ve Hayvancılık Çaycuma İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Expo Link Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan stantları tek tek gezerek katlılarından dolayı firma yetkililerine teşekkür ederek plaket verdi.

Fuarın bölge için oldukça yararlı geçtiğini belirten, Expo Link Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan; " Firmalardan her hangi bir şikayet almadık. Katkılarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Vali Beyin dediği gibi rantın nerede olduğu gerçek, regal rantla ilgili illegal rantı birbirine karıştırmamak gerekiyor. Dolayısı ile çatlak seslere kulak vermeden şehrimize hizmet ediyoruz. Çaycuma, Bölge ve Batı Karadeniz için destek vermeye devam ettiğimiz sürece elbirliği ile güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz"diye konuştu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş ise güzel bir fuar gerçekleştirdiklerini ifade ederek, tüm firmaları tebrik etti.

Son olarak Erdoğan ve Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın Çaycumalı bir çiftçinin yetiştirdiği ve Ziraat Odası standında dört gün boyunca sergilenen 20 kiloluk karpuzu keserek basın mensuplarına ikram ettiler.

Fuara dört gün boyunca 45 binin üzerinde ziyaretçi katıldı. Çaycuma 05-08 Ekim 2017 tarihleri arasında 'Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi