Başkan Posbıyık ilk olarak Meydanbaşı&[#]8217;nda yapılan taş duvar çalışmasının olduğu noktadaki kaldırım düzenleme çalışması hakkında bilgi aldı. Başkan Posbıyık çalışmaların biran önce bitirilmesini istedi.

&[#]8220;DERE TEMİZLENECEK&[#]8221;

Başkan Posbıyık, daha sonra şehir merkezinden geçen ve zaman zaman sıkıntı yaratan Pençes Deresi&[#]8217;nde de incelemelerde bulundu. İlgili başkan yardımcılarına ve daire müdürlerine talimat vererek, derenin temizlenmesini isteyen Belediye Başkanı Halil Posbıyık, vatandaşlar tarafından dereye çöp ve atık madde atılmaması için gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Başkan Posbıyık, son olarak da yapımı tamamlanma aşamasına gelen Yalı Caddesi&[#]8217;nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

POSBIYIK, BERAAT KANDİLİ&[#]8217;Nİ KUTLADI

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Posbıyık&[#]8217;ın kutlama mesajı şöyle:

&[#]8220;Huzur ve huşu içinde idrak edeceğimiz gecelerden birini daha hep birlikte yaşayacağız. Yüce dinimizin en kutlu dönemlerinden biri yaşadığımız mübarek üç aylar içindeki en müstesna gecelerden biri olan Berat Kandili&[#]8217;nde de, her zaman olduğu gibi yüreğimizi ve gönlümüzü Mevla&[#]8217;ya açarak gelecek için saadet, barış ve kardeşlik dileyeceğiz. Bu güzel Kandil Gecesi&[#]8217;nin önce ilçemiz, sonra da bölgemiz, ülkemiz ve tüm dünya insanlığı için hayırlar getirmesini diliyor, değerli halkımızın Berat Kandili&[#]8217;ni tebrik ediyorum.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi