Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Zonguldak İl Müdürlüğü'nden engelli evde bakım yardımı ile sosyal ve ekonomik destek hizmeti alan Kalıntaş Ailesinin evlerine önceki gün Müdürlükçe bir ziyaret düzenlenerek, aileyle beraber iftar yapıldı.

Ziyarete; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Gülüzar Yılmaz, Zonguldak Kadın Konukevi Müdürü Sacide Kilci, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelleri Merve Demirci, Bilal Yüce ve Oğuzhan Alaz katıldı.

Engelliler Haftası ile Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu derinden yaşamak ve Müdürlükten hizmet alan vatandaşlarla evlerinde buluşarak onların şikayet ve taleplerini dinlemek üzere gerçekleştirilen iftar programında yetkililer ile aile keyifli vakit geçirdiler. Ziyaret sırasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Gülüzar Yılmaz ve Zonguldak Kadın Konukevi Müdürü Sacide Kilci, aile bireyleriyle tek tek sohbet ederek, ailenin ihtiyaçlarının giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirttiler.

Editör: Pusula Gazetesi