Gazetemiz Spor Muhabiri Suat Özger de, evliler kervanına katıldı. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Araştırma, Planlama ve Koordinasyon (APK) Daire Başkanlığı’nda görev yapan Melek (Öztürk) Özger’le aşklarını nikah masasına taşıyan Suat Özger’i bu mutlu gününde; aileleri, arkadaşları ve dostları yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz Cuma akşamı Okyanus Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen genç çiftin bu mutlu güne spor camiası da ilgi gösterdi.

Düğüne; TTK Araştırma, Planlama ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Necati Rüzgar, TTK Karadon Müessesesi Müdür Yardımcısı Arif Karakaş, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Zonguldak İl Müdür Vekili Resul Acar, haftalık Hürdüşün Gazetesi sahibi ve işadamı Lokman Gül, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10’uncu Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verecek Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Avukat Süleyman Caner, Basın Sözcüsü Akay Turhan, Merkez Hakem Kurulu (MHK) 11’inci Bölge Kurul Üyesi Erol Pesen, Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Metin Cevahir, Yönetim Kurulu Üyesi Saim Kürekçi, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Külekçi, Gözlemci Vedat Vecdi Akça, Ulusal Yardımcı Hakem Ümit Kaya, Voleybol İl Temsilcisi Zekai Cangöz, Antrenör Mustafa Akkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor Zonguldak İl Müdürlüğü personelleri, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, Mali Sekreter Mustafa Emen, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Seçkin Kırarslan, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Tığ ve eşi Burçin Tığ, Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz ve eşi Elif Şenel Öksüz ile gazete çalışanları da tam kadro düğüne katılarak, mesai arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Alkışlar ve ışık gösterisi altında piste çıkan Suat-Melek çiftinin gecenin ilk dansını gerçekleştirmesinin ardından, düğün törenine katılan davetliler, oyun havaları ve kemençe eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

Gelinin anne-babası Alime-Mustafa Öztürk çifti ile damadın anne-babası İlknur-Nihat Özger çifti, konuklarıyla yakından ilgilendiler.

Melek-Suat Özger çifti, balayı için Antalya’nın Kemer ilçesine gittiler.

Pusula Gazetesi olarak, mesai arkadaşımız Suat Özger ve eşi Melek Özger’e sevdikleriyle beraber bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Editör: Pusula Gazetesi