Zonguldakspor sahasında oynadığı ve 2-1 kazandığı Niğde Anadolu FK maçının ardından Zonguldaksporlu futbolcular açıklamalarda bulundular.

BERKAN AKDENİZ:

67 numaralı tecrübeli futbolcu Berkan Akdeniz, "3 puan hedefliyorduk ve bunu başardık. Geç toparlandık. Tam hazır değiliz hazır olmamız birkaç haftayı bulabilir. Buna rağmen 3 puan almayı başardık. Bundan sonraki maçlarda girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirmemiz gerekiyor. Yoksa 'Atamayana, atarlar' durumu olabilir. Bende tam olarak hazır değilim. 20 günlük bir adaptasyonumuz var. İlerleyen zamanda bende hazır olacağım" dedi.

BATUHAN YILMAZ:

Genç kanat oyuncusu Batuhan Yılmaz, "Güzel top oynadık, güzel koştuk. Rakipten daha çok istedik galibiyeti. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Kaleci ile karşı karşıya kaldığım 2 pozisyon vardı ama karar veremedim. Yorgunluk var. 15-20 günlük takımız. İlerleyen günlerde her şey daha iyi olacak. Deplasmandan iyi sonuç alıp, mağlup olmadan devam etmek istiyoruz" dedi.

HAKAN ÇEVİK:

Takım Kaptanı Hakan Çevik, "Takım biraz geç toplandı. Eksiklerimiz var. Son dakikalarda düşüşe geçmemiz normal. 15 günlük idmanla ikinci maçımıza çıktık. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Takım henüz genç. Çocuklar ellerinden geleni yapıyorlar bu kadar sıkıntıların içerisinde. Durumumuz ilerleyen haftalarda tabi daha iyi olacak. 3 puan aldığımız için çok mutluyum. İki haftada 4 puan aldık. Bunun devamının gelmesi gerek. 36 haftada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

TAHA CENGİZ DEMİRTAŞ

Kaleci Taha Cengiz Demirtaş ise "Geçen hafta aldığımız 1 puanın önemi bu haftaya yansıdı. Bu hafta galip geldiğimiz için mutluyuz. Zonguldak'ı en iyi yere taşımak istiyoruz. Elimizden geldiği sürece Zonguldakspor'u en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Burası köklü bir camia. Sinan abinin sakatlığının ardından bize nasip oldu. Bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Umarım böyle devam ederiz.

Her kaleci değerlidir. Rekabet takımın performansını arttırır. Kalecilik önemli bir meziyet. Birbirimizi zorlayacağız. Umarım en kısa zamanda döner. Herkes sakatlık yapıyor. Önemli olan sağlıklı dönmesi. En iyi şekilde mücadele edip, idmanda kendimizi gösterip, formayı hak eden, maçta da en iyi şekilde temsil edecektir" dedi.