Karaelmas Kemal Köksal Stadı Kapalı (otopark) Tribün çalışmaları kaplumbağa hızıyla devam ediyor. Eylül ayında ihalesi yapılan, ancak aradan geçen 3-4 aya rağmen yalnızca temeli atılan Karaelmas Kemal Köksal Stadı Kapalı tribün çalışmalarının 100 günde tamamlanacağını açıklayanlar, 100 günde kendilerine ancak otopark yapabildi.

Spor Kompleksini ihalesini alan müteahhit firmanın aynı zamanda Kapalı Tribün inşaatının da ihalesini alması başta avantaj gibi görünse de büyük bir skandala dönüştüğü gözler önüne serildi. Müteahhit firma bünyesinde çalıştırdığı işçileri 1 gün Spor Kompleksinde, diğer gün Kapalı Tribün inşaatında çalıştırıyor. Bazen de yarım gün orada, yarım gün burada. Olmadı, 2 gün spor kompleksinde, 1 gün kapalı tribün inşaatında çalıştırıyor. Sonuçta Zonguldaklılar ve Zonguldakspor'un maçlarını biran önce Karaelmas Kemal Köksal'da oynamasını bekleyenler, tam bir hayal kırıklığı yaratıyor.

ASLINDA MÜTEAHHİT FİRMANIN DA SUÇU YOK!

Müteahhit Firma Spor Kompleksini 700 günde bitirmek zorunda. Karaelmas Kemal Köksal Stadı Kapalı Tribün inşaatının yer teslimi 21.10.2016 tarihinde yapıldı. Ancak işin bitiş tarihi olarak 9.11.2018 tarihi olarak açıklandı. Müteahhit firmaya "Sen Kapalı Tribün inşaatını 750 günde bitirebilirsin" denilmiş. Bu durumda Müteahhit firmada kimsenin suç aramasına gerek yok.

100 GÜNDE BİTECEKTİ, 100 GÜNDE ANCAK OTOPARK OLDU

İhaleyi almadan önce "Ben Kapalı Tribünleri 100 günde teslim ederim" diyen Müteahhit firma 100 günün sonunda ancak temelleri attı, üstelik çok lüks de bir otopark meydana çıkardı, Zonguldak'ın en geniş otoparkı haline geldi. Sembolik araç park edilmiş, "Gel kardeşim sende park et. Bizim daha 650 günümüz var" mesajı verilmiş.

ZONGULDAKSPOR SÜRÜNMEYE DEVAM
Bu arada maçlarını Devrek İlçe Stadı'nda oynayan Zonguldakspor her hafta deplasmanda sürünmeye devam. Taraftar ise cefa çekmeye devam. Kimin umrunda Zonguldakspor maçlarını nerde, nasıl, hangi şartlarda oynamış. Kimin umurunda şampiyon olmuş, küme düşmüş. Ama birinci lige çıkarsa Stadı düşünecekler. Bunu da dillendirdiler. Allah razı olsun!

Editör: Pusula Gazetesi