Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da takım kaptanı Sinan Ören ve orta saha futbolcusu Neşet Bellikli Afyonspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundular. Sinan ve Nejet sahadan 3 puanla ayrılmak zorunda oldukları mesajını verdi.

SİNAN ÖREN: "İNŞALLAH 3 PUAN ALIRIZ"

Kaptan Sinan Ören maç öncesi şunları söyledi: "Yeni bir yıla girdik. Tüm camiamıza selamlarımızı iletiyorum. Hayırlı bir yıl olmasını ve bir an evvel şu sıkıntılı sürecin bitmesini diliyorum. Performans sporu yapıyoruz. Hafta hafta bakılması gerekiyor. Performans olduğu için de inişli çıkışlı grafikler oluyor. Kocaelispor maçı çok önemliydi. 1 puan almamız çok iyi olacaktı. Maçlarda konsantre eksikliği oluyor. Ben dahil bütün arkadaşlarımızla bunu konuşmamız gerekiyor. Final değerinde bir maç var önümüzde. Mutlak galibiyetle kapatıp kısa bir sürede olsa tatile gireceğiz. Amacımız bu yönde. Eksik arkadaşlarımız var ama bu bir mazeret değil. Genç bir kadromuz var. Oynamayan arkadaşların bu fırsatı iyi değerlendireceğini düşünüyorum. İnşallah hedeflediğimiz gibi 3 puanı alırız. Devreyi 3 puanla kapatmak bizim için çok değerli olacak"

NEŞET BELLİKLİ: "FİNAL MAÇI GİBİ OYNAYACAĞIZ"

Orta saha futbolcusu Neşet Bellikli ise şunları söyledi. "Zonguldakspor'da olduğum için çok memnunum. Çok çalışıyoruz hep birlikte ama alamıyoruz maçı. İnşallah bu hafta final maçı gibi oynayacağız. Bu hafta 3 puanı alacağız ve devre arasında iyi bir şekilde gireceğiz. Son maçta kendi performansım çok iyi değildi. Düzeltmek için çok mücadele veriyorum. İnşallah bu hafta 3 puan alırız, moral buluruz"