Ankara'da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önündeki billboardlarda geçtiğimiz günlerde temeli atılan Filyos Liman Projesi'nin tanıtımı yapılıyor.

Ak Parti Zonguldak eski Gençlik Kolları Başkanı Yahya Ali Ertem, billboardlardaki tanımı görüntüleyip sosyal medya hesabından paylaştı ve bir de çağrı yaptı.

İşte o çağrı:

"Değerli ZONGULDAKlı dostlarım. Bakın burası ANKARA'nın göbeği, Temeli atılan FİLYOS LİMANI'nın reklamı, LİMAN'ın öneminden gururla bahsediyor hükümetimiz..

Gelelim ZONGULDAK'a... Basınımızın güzide mensupları, kıymetli sivil toplum kuruluşları, değerli siyasetçi büyüklerimiz, iş dünyasının mücadeleci insanları, karaelmasla yoğrulmuş emekçi büyüklerim. ALLAH aşkına bırakın sığ çekişmeleri, bırakın anlamsız kavgaları. Sokmayalım aramıza fitne-fesat. ZONGULDAK için gelecek planı olan herkes güzel hayaller kursun. Kurduğu güzel hayaller için çok çalışsın, mücadele etsin. ALLAH'ın izniyle inanıyorum ki güzel günler gelecek ve hayalini kurduğumuz, hak ettiği sosyal ve kültürel değerlere sahip bir ZONGULDAK'ta yaşayacağız.

Bu yüzden SEVELİM, SAYALIM, ÇALIŞALIM, İNANALIM..."

Editör: Pusula Gazetesi