Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın yeniden Çaycuma'dan aday olacağını söyledi.

Kantarcı'nın ilçe yönetiminden bir kişiyle problemi olduğunu belirten Zaman "Biz onu 24 Haziran seçimleri öncesi, asıl problemi çıkartan bir insanla beraber birkaç sefer görüştük. 'Seçime giderken lütfen böyle bir şey olmasın' dedik. Zonguldak'taki belediye başkan adayı da açıklanmadı. Başka yerlerdeki CHP'den olan arkadaşlar da açıklanmadı. Bülent Kantarcı büyük ihtimalle yine Çaycuma'ya aday olacaktır" dedi.

"BİR CHP'Lİ OLANLAR VAR, İKİ CHP'NİN PEŞİNDEN FAYDALANMA İMKANI OLANLAR VAR"

Çaycuma'dan Bülent Kantarcı'nın aday olup olmayacağı yönündeki soruyu yanıtlayan Zaman, şunları söyledi; "Bülent Kantarcı sadece Zonguldak ve Çaycuma'ya değil, Türkiye'ye mal olmuş çok değerli, çalışkan bir belediye başkanı. Avrupa belediyeleri ayarında çalışmaları kendi ilçesine getirmiş durumda. Şu anda ilçe yönetimi ile en başından beri kendi aralarında olan bir problem var. Biz onu 24 Haziran seçimleri öncesi, asıl problemi çıkartan bir insanla beraber birkaç sefer görüştük. 'Seçime giderken lütfen böyle bir şey olmasın' diye ama şimdi şöyle farklılıklar görüyorum. Birincisi CHP'li olanlar vardır. İkincisi CHP'nin peşinden faydalanma imkanı olanlar vardır. Böyle olunca çatışmalar çıkıyor. Gerçek CHP'li olan insanlar, böyle çalışan kişilerin arkasında durur, sahip çıkar onlara. Sadece o değil, Zonguldak'taki belediye başkan adayı da açıklanmadı. Başka yerlerdeki CHP'den olan arkadaşlar da açıklanmadı. Bülent Kantarcı büyük ihtimalle yine Çaycuma'ya aday olacaktır."

HARUN AKIN'A TEKLİF GÖTÜRÜLECEK Mİ?

Zaman, diğer taraftan Genel Merkezin Zonguldak'ta yaptırdığı anket sonucunda 22'inci Dönem Milletvekili Harun Akın'ın isminin çıkmasıyla ilgili değerlendirme yaptı. Harun Akın'a teklif götürüp götürmeyecekleri ile ilgili soruya yanıt veren Fikret Zaman "Aslında söylenecek çok şey var. O çok şeyi kendisi iyi anlar" diye yanıt verdi.

Editör: Pusula Gazetesi