Bolu'da, dün akşam 3 kişinin silahla yaralandığı restoranı ve akaryakıt istasyonunu 2013 yılında oğluna devreden işadamı Yurdaer Kalaycı, sosyal medya hesabından oğlu İnan Kalaycı hakkında şok bir iddiada bulundu.
Bolu'da, 2013 yılında sahibi olduğu Yurdaer Mutfak Sanat Merkezi ve akaryakıt istasyonunu oğlu İnan Kalaycı'ya devreden işadamı Yurdaer Kalaycı, dün akşam restoranda çıkan silahlı kavgada 3 kişinin yaralanması haberini sosyal medya hesabından paylaşarak oğluna sitem etti. Oğlunun Yurdaer Mutfak Sanat Merkezi'ni ve akaryakıt istasyonunu batırdığını ve serkeş batakhanesi haline getirdiğini söyleyen Kalaycı, oğlu İnan Kalaycı hakkında kaçak akaryakıt satılmasını sağladığı iddiasında da bulundu.

İnan Kalaycı FETÖ'den yargılanıyor
Yurdaer Kalaycı'nın sitem ettiği ve "çok utanıyorum" dediği oğlu İnan Kalaycı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Bolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan "çatı iddianamesi"nde ismi bulunan İnan Kalaycı'nın yargılanmasına devam ediliyor.

Editör: Pusula Gazetesi