TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da Teknik Direktörü Fatih Akyel Niğde Belediyespor ile deplasmanda oynayacakları Niğde Belediyespor maçından beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi.

Akyel "Gümüşhane maçında iyi futbol oynadık. Lider takıma karşı galibiyeti kaçırdık. Bu hafta Niğde'ye gidiyoruz. Niğde çok iddiası olan bir takım değil. Ne düşmesi ne çıkması var. Ama baktığınız zaman bütün maçlarını ciddiye alan bu hafta da galip gelen bir ekip. Yine iyi bir ekiple oynayacağız. Kendi sahalarında çok iyi oynuyorlar. Biz de iyi hazırlandık"

11'DE İKİ ÖNEMLİ EKSİK VAR

Hafta içinde sakatlıkları nedeniyle takımla fazla birlikte olamayan Onur ve Kamil hakkında konuşan Akyel, ''Onur ve Kamil maçta oynaması zor gibi gözüküyor. Ama oynamaları için sağlık ekibimizle birlikte elimizden geleni yapıyoruz. Diğer futbolculara şans verebilirim" dedi.

"GENÇ YILDIZ RUŞEN A TAKIMDA"

Alt yapıdan Ruşen'i denemeye aldıklarını belirten Akyel ''Alt yapıda yetenekli oyuncular varsa zamanı gelmiş olan oyuncuları takımımıza kazandırmak istiyoruz. Yetenekli oyuncuları buralara kazandırmak istiyoruz. Maddi şartlar kolay değil. Yetenekli ne kadar oyuncu varsa oynatmayı düşünüyoruz. Ruşen Çakmakçı yetenekli bir oyuncu. O yeteneğini alt liglerde değil de buralarda göstermesini istiyoruz. A takımla antrenmanlarına bakıyoruz'' dedi.

"KALIRSAM, HEDEF 1.LİG"

Takımda kalması durumunda gelecek sezon için iddialı konuşan Akyel ''Gelecek sezon bu takımın başında olursam tabi ki başarı ve yukarıyı hedeflerim. En büyük hedefimiz ise camiayı ve taraftarı sevindirerek PTT Ligine çıkmayı hedeflerim. İnşallah Zonguldakspor hak ettiği yerlerde olacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın'' şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi