TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldakspor 1-0'lık Karşıyaka maçı galibiyetinin ardından deplasmanda oynayacağı Bugsaş maçına moralli hazırlanıyor. Teknik Direktör Fatih Akyel nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda çalışan kırmızı-lacivertli ekipte futbolcuların moralli oldukları gözlendi. Deplasmanda son olarak Silivrispor'u yenen kırmızı-lacivertli ekip deplasman fobisini kırmak istiyor. Zonguldaksporlu futbolcular son haftaların çıkışta olan takımı Bugsaş'ı yenerek deplasman fobisini yenmenin planlarını yapıyor.

"BİZ İYİ YOLDAYIZ"

TeknikPatron Fatih Akyel, "Henüz ligde kalmayı garantilemedik. Matematiksel garantilemedikten sonra garantiledik diyemeyiz. Oyunsal anlamda geldiğimiz günden beri aynı şeyi söylüyoruz. Biz seyir zevki veren oynayan bir takım olmak istiyoruz. Maç kazanıyorsunuz futbol oynuyorsunuz biz iyi yoldayız. Bu hafta da buradan iyi bir şekilde dönebilirsek önümüz açık. Bir nefes aldık doğru. Bundan sonra galibiyetler alarak takımımızı yukarıya doğru taşımak istiyoruz" dedi.

"BUGSAŞ'A UMUTLU GİDİYORUZ"

Bugsaş'ın çıkışta olan takım olduğunu belirten Akyel, "Nasipse deplasmanda galip gelememe geleneğini kıracağız. İyi bir oyun oynuyoruz. Güzel bir takımla oynayacağız. Bizde iyi bir takımız. Elimizden geleni yapıyoruz. Daha da iyi olacağız.Bizde artık deplasmanda galip gelmek istiyoruz. Bazen şartlar olmuyor. Geçen hafta Bandırmaspor maçını düşünürsek Bandırma maçında rakibimizi kaleye yanaştırmadık ama uzaktan yediğimiz gollerle yıkıldık. Bu hafta bütün tedbirlerimizi alıyoruz. Ne gerekiyorsa yapacağız''dedi.

FATİH AKYEL, FORVETLERİ UYARDI

Son haftalarda forvetlerin suskun kalıp, defans oyuncularının attıkları gollerle galibiyete ulaşan kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Patron Fatih Akyel forvetlerle sohbet ettiklerini söyledi. Akyel, "Takımdaki forvet oyuncularımıza gol vuruşu çalışmamız gerektiğini söyledik. İyi oyuncularımız. Özellikle Tahir'in kamp eksikliği antrenman eksikliği var. Onu gidermeye hala çalışıyoruz. Çalışmalarımızı uyarılarımızı yapıyoruz. Bu hafta kaçırdığımız 2-3 tane gol pozisyonu vardı. Bugsaş maçında her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi