Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor yönetimi kulübe gelir amaçlı bastırmış olduğu Şehit Madenci formalarına büyük ilgi gösteriliyor. Aynı zamanda Kozlu Grizu faciasında yaşamlarını yitiren 263 şehit madencinin isimlerini yaşatmayı planlayan Zonguldakspor yönetiminin projesi tuttu.

Türkiye'nin dört bir yanından Zonguldakspor'un şehit madenci formalarına talepler artarken, özelikle Zonguldakspor'un eski futbolcusu Tümer Metin'in de desteği ve tanıtımı formalara ilgiyi artırıyor.

ZONGULDAKLI ANNE-KIZ KIRKLARELİ'NDEN SİPARİŞ VERDİ
Zonguldak'ta doğup büyüyen ve iş gereği ailesi Zonguldak'tan Kırklareli'ne taşınmak zorunda kalan 18 yaşındaki Bensu Bostancı küçük yaştan itibaren hayran olduğu memleketinin takımı Zonguldakspor'un tam bir fanatik taraftarı.

2 yıl önce Zonguldak'a gelerek Zonguldakspor'un idmanını ziyaret eden, teknik heyet ve futbolcularla tanışıp futbolculara forma imzalatan Bensu Bostanı bu kez Kırklareli'nden annesi Nursen Bostancı ile birlikte Zonguldakspor forması şipariş etti. Zonguldakspor basın sözcüsü Şükrü Öztürk ile iletişime geçen Bensu Bostancı bir tane kendisine bir tane de annesi için forma satın aldı, Zonguldakspor'a destek oldu.

Zonguldakspor'un şehit madenci formalarını sırtına geçirip poz veren Bensu Bostancı ve annesi Nursen Bostancı memleketlerinin takımı Zonguldakspor'a başarı temennisinde bulundular, Zonguldaklı hemşehrilerine de selam göndererek "Herkes bir Zonguldakspor forması alarak takıma destek olsun" mesajı gönderdiler.