Vatan Partisi Zonguldak Milletvekili Adayları, Cihat İçelliler, Savaş Oruç, Şerafettin Kiren, Umut Kaptan ve Perihan Özhim ve Zonguldak İl Başkanı Aliseydi Tatar ve Ereğli ilçe Başkanı Alev Aksu ve parti üyeleri, Alaplı'da esnaf ziyaretinde bulundular. Adaylar, Alaplı İplik fabrikasında önünde işçilere partilerin çözüm programını dağıttılar.

Milletvekili adayı Cihat İçelliler yaptığı konuşmada; "Hem işçilerle hemde esnaf ziyaretinde şunları söyledi : Partimizin iktadar olunması durumunda Bağımsız ,çağdaş , üretken, devletçi bir Türkiye inşa edeceğiz Milli servetlerimizi özelleştirerek ve satarak Türkiye ekonomi durmuş vaziyette. Biz karma ekonomi diyoruz. Üreteceğiz, ekeceğiz, yeni iş alanları açacağız. İşsizliği üreterek sonlandıracağız. Ereğli tersanesinde 6-7 bin işçi çalışırken şimdi sayı 400 e düşmüş. Bu ülke ekonomisin aynası gibi. Üreten Zonguldak için oylarınızı istiyoruz. Parasız; sağlık, eğitimi ile milletimize nefes aldıracağız" dedi.

Milletvekili Adayı Savaş Oruç ise; "Seçimden seçime kapınızı çalan partilerden değiliz. Vekilliği, mevki ,para, mülk edinme ve rant kapıları için aday olan adaylardan değiliz. Ne zaman emekçimizin, köylümüzün, gençliğin sıkıntısı olsa koşa koşa yaralara merhem olmaya çalıştık. Üretenlerle beraber Türkiye yönetmek için adayız. Köylümüz üretsin ,Ereğli'mize ve Alaplı'mıza yatırım yapıp. Gençlerimizin gurbet kapılarında yokluk içinde yaşamamaları için varız. Amerika ve İsrail Vatanımızı bölmeye çalışıyor. Biz vatanımızın birliği ve bütünlüğü için varız. Vatanımızı böldürmeyeceğiz. Özelleştirmelerle milli servetlerimiz peşkes çekilmesin, işçimiz; köle gibi şartlarda çalışmasın diye varız. Hepinizin gönlü rahat olsun . Yakında üretenlerle Türkiye'yi beraber yöneteceğiz. Sizlere düşen bir görev var Türkiye'ye bir adres gösterin cesur olanı emekçinin ,mazlumun, köylünün yanında olana oylarınızı verin. Bütün partileri bir sarsın. Oyunuzu emekçi dostu Doğu Perinçek ve Vatan Partisine verin" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi