Aktif futbol yaşamlarını sonlandıran futbolcular için düzenlenen Veteranlar Futbol Liginde eski yıldızlar kozlarını paylaşıyor.

TMVFL Yeşil Batı Karadeniz Bölgesinde 10. hafta maçlarında; Devrek Veli Restoran Veteranlar takımı ile Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar takımı Devrek'te, SBD Karadeniz Ereğli takımı ile Alaplı Veteranlar takımı Ereğli'de, Zonguldak Veteranlar takımı ile Devrek Karşıyaka Veteranlar takımı Zonguldak'ta, lider Karadeniz Ereğli Zafer Men Masterler takımı ile Akçakoca Veteranlar takımı Ereğli'de karşı karşıya gelecekler.
ZONGULDAK TAKIMLARI KOZLARINI PAYLAŞTI
TMVFL Yeşil Batı Karadeniz Bölgesi 9. hafta maçlarında; Devrek Veli Restoran Veteranlar takımı Devrek Karşıyaka Veteranlar takımını 4-2, Alaplı Veteranlar takımı deplasmanda Akçakoca Veteranlar takımını 1-0, Zonguldak Veteranlar takımı SBS Karadeniz Ereğli Veteranlar takımını 4-3 yenerken Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar takımı ile Karadeniz Ereğli Zafer Men Masterler takımları da 2-2 berabere kaldılar.
MAVİ BATI KARADENİZ GRUBUNDA BU HAFTA
TMVFL Mavi Batı Karadeniz Bölgesinde onuncu hafta maçlarında; lider Kastamonu Masterler takımı ile Karabük Sağlık Veteran Spor takımı ile Kastamonu'da, Karabük Elit Masterler takımı ile Bartın Şehit Uğur Akyer Veteranlar takımı Karabük'te, Çaycuma Veteranlar takımı ile Karabük Aydınlıkevler Veteranlar takımı ile Çaycuma'da karşı karşıya gelecekler. Çankırı Veteranlar takımı bu haftayı maç yapmadan geçirecek.
MAVİ GRUPTA 9. HAFTA KARŞILAŞMA SONUÇLARI
TMVFL Yeşil Batı Karadeniz Bölgesi 9. hafta maçlarında; Karabük Elit Masterler takımı Karabük Sağlık Veteran Spor takımını 2-1, Kastamonu Masterler takımı deplasmanda Karabük Aydınlıkevler Veteranlar takımı 3-0, Çankırı Veteranlar takımı ise Çaycuma Veteranlar takımını 2-1 yendi.
TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Bülent Yelkenci Sezonu ile ilgili tüm bölgelerde ki takımların maç fikstürünü, sonuçlarını, puan durumlarını, takım bilgilerini federasyonun www.tmvfl.com.tr internet adresinden inceleyebilir, ligi takip edebilirsiniz.

YEŞİL-BATI GRUBU
Veli Restoran Devrek Veteranlar
Karabük Yaşa Ve Yaşat Veteranlar
Tarih: 08.02.2020
Gün: Cumartesi
Saat: 14:30
Yer: Devrek Sentetik Sahası
Sbd Karadeniz Ereğli Veteranlar
Alaplı Veteranlar
Tarih: 09.02.2020
Gün: Pazar
Saat: 12:00
Yer: Kandilli Sahası Ereğli
Zonguldak Veteranlar
Devrek Karşıyaka Veteranlar
Tarih: 08.02.2020
Gün: Cumartesi
Saat: 15:30
Yer: Fener Sahası Zonguldak
Karadeniz Ereğli Zafer Men Masterler
Akçakoca Veteranlar
Tarih: 09.02.2020
Gün: Pazar
Saat: 12:00
Yer: Erdemir Stadı Ereğli

MAVİ-BATI GRUBU
Kastamonu Masterler
Karabük Sağlık Veteran Spor
Tarih: 08.02.2020
Gün: Cumartesi
Saat: 16:30
Yer: Hasan Doğan B Sahası Kastamonu
Karabük Elit Masterler
Bartın Şehit Uğur Akyer Veteran
Tarih: 09.02.2020
Gün: Pazar
Saat: 14:30
Yer: Burhanettin Uysal Ayyıldız Karabük
Çaycuma Veteranlar
Karabük Aydınlıkevler Veteranlar
Tarih: 08.02.2020
Gün: Cumartesi
Saat: 14:00
Yer: Çaycuma Çim Saha