Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Ereğli Belediyespor 20 Ocak tarihinde başlayacak olan ikinci yarı öncesinde çalışmalarınına 24 Aralık 2018 tarihinde kendi tesislerinde başlamıştı. Yeni yıl nedeniyle Teknik Patron Ufuk İskender tarafından futbolculara verilen 2'şer günlük izin tamamlanırken eflatun-beyazlı ekip çalışmalara Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda yeniden başladı.

BAŞKAN HÜSEYİN UYSAL MORAL VERDİ
Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal eflatun-beyazlı ekibin Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda yaptığı idmanı ziyaret ederek Teknik Direktör Ufuk İskender ile bir süre sohbet etti. Daha sonra futbolculara hitaben konuşma yapan Başkan Hüseyin Uysal, futbolculara olan güvenini ifade ederek ikinci yarı öncesinde başarı temennisinde bulunup, teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

EREĞLİ'DE SIKI TEMPO
Ereğli Belediyespor yaklaşık 1 saat 15 dakika süren idmana ısınma hareketleri ile başlarken, daha çok fizik kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Eflatun-beyazlı ekip ikinci yarı hazırlıklarının tamamını kendi tesislerinde sürdürecek, ikinci yarıya hazır hale gelecek.

Editör: Pusula Gazetesi