Bölgesel Amatör Lig 6.grupta son iki maçını kazanarak büyük moral bulan ve zirve yarışında var olduğunu gösteren Ereğli Belediyespor'da moraller yerinde. Hafta sonu oynayacağı 1074 Çankırıspor maçı hazırlıklarını Antrenör Zafer Şahin nazeretinde sürdüren eflatun-beyazlı ekip karşılaşmaya galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Taraftarına da güvenen Ereğli Belediyesporlu futbolcuların moralli oldukları gözlendi.

YUSUF ŞİMŞEK'İN İDMAN SÜPRİZİ

1074 Çankırı maçı hazırlıklarını sürdüren Ereğli Belediyespor idmanında Yusuf Şimşek sürprizi yaşandı. Kdz.Ereğli Belediyespor Antrenörü Zafer Şahin'in eski takım arkadaşlarından Eski Milli futbolcu ve Antrenör Yusuf Şimşek Ereğli'ye gelerek önce Kdz.Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaret etti. Uysal'a Fenerbahçe 'de giydiği 20 numaralı imzalı formasını hediye eden Şimşek, daha sonra futbolcularla birlikte idman yaptı. Şimşek Pazar günü oynanacak maçı izledikten sonra ilçeden ayrılacak.

Futbolcularla idman öncesinde ve sonrasında sohbet eden Yusuf Şimşek, onlara moral verdi, özgüven aşıladı. Eski takım arkadaşı olan Yusuf Şimşek'in ziyaretinden dolayı mutlu olduğu gözlenen AntrenörZafer Şahin ise Şimşek ile yakından ilgilendi.

Editör: Pusula Gazetesi