2016-2017 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden ve sezona kötü başlayan Ereğli Belediyespor ilerleyen haftalarda toparlanmasına rağmen şampiyonluğu getirecek sonuçlar alamadı. Lige erken havlu atan eflatun-beyazlılar 5 Mayıs Cumartesi günü Ereğli AKM'de olağan genel kurulunu gerçekleştirecek.

HÜSEYİN UYSAL TEKRAR BAŞKAN

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın tekrar başkan olmasına kesin gözüyle bakılırken, Uysal maddi manevi takıma destek olabilecek isimleri listeye yazması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon yapılan hataları tekrarlamak istemeyen yönetim görev dağılımının ardından iç ve dış transfer çalışmalarına ağırlık verecek.

TRANSFER KOMİTESİ'NİN RAPORU DİKKATE ALINACAK
Ligin bitimiyle birlikte transfer komitesi ve izleme komitesi oluşturan Ereğli Belediyespor yönetimi baraj maçlarının yanı sıra final maçlarını takip etti. Burada bir çok futbolcuyu listeye yazan transfer komitesi ve izleme komitesi yönetime bu listeyi sunacak. Yönetim de bu liste üzerinden yeni teknik direktör ile birlikte yapılacak transferler hakkında karar verip transferi bitirecek.

Editör: Pusula Gazetesi