Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Ereğli Belediyespor yeni sezon öncesinde olağan genel kurulu 29 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Ereğli Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda 17.00'da gerçekleştirilecek. Ereğli Belediyespor'un yapılması gereken kongrede gerekli çoğunluk sağlanmaması halinde ise kongre 11 Haziran Salı günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.

SON İKİ SEZON ÇÖPE GİTTİ
Ereğli Belediyespor son iki sezonda yaptığı flaş transferler ve oluşturduğu güçlü kadrolarla sonuca ulaşamadı. Özellikle 2018-2019 sezonunda yarıştan erken kopan eflatun-beyazlı ekip taraftarına da hayal kırıklığı yaşatmıştı.

KONGREDE GÜÇLÜ YÖNETİM OLUŞTURULACAK
Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Çarşamba günü gerçekleşmesi planlanan kongrede güçlü bir yönetim oluşturmayı planlıyor. Halil Posbıyık'ın Kulüp Başkanlı'na seçileceği, ancak tüm yetkileri güvendiği bir isme vereceği biliniyor.

ARSLAN KELEŞ GERİ ADIM ATTI, GÜNDEMDE KİM VAR?

Başkan Halil Posbıyık, Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş'e daha önce teklif götürmüş, Keleş ise kabul etmişti. Ancak geçtiğimiz günlerde Arslan Keleş'in ailevi nedenlerden dolayı geri adım atması, Posbıyık'ı da üzdü. Başkan Posbıyık şimdi ikinci bir isim arayışında. Bugün gerçekleştirilecek kongrede her şey daha da netlik kazanacak.

Editör: Pusula Gazetesi