Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Ereğli Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor. Ligin ilk yarısında inişli-çıkışlı grafik çizerek şampiyonluktan uzak görüntü çizen Ereğli Belediyespor mevcut kadrosundan 7 futbolcu ile yollarını ayırırken, devre arasında 8'nci transferini gerçekleştirdi.

RESMİ SOSYAL MEDYA'DAN DUYURDULAR
Ereğli Belediyespor son olarak Yeni Amasyaspor forması giyen stoper Enis Gül'ü transfer etti. Eflatun-beyazlı ekibin resmi sosyal medya hesıbından transfer şu şekilde duyuruldu: "Takımımız 2006 yılında Fenerbahçe de profesyonel olan, Hatay, Diyarbekır ve Osmaniyespor takımları ile 2. Ligde 50, 3 Ligde 108 maça çıkan, bu sezonun başında amatöre dönerek sezonun ilk yarısında Yeni Amasyaspor forması giyen ve takımımıza 20 gün önce katılarak hazırlık maçlarında forma giyen, 1991 doğumlu ön libero Enis Gül'ü renklerine bağladı"

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Ereğli Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarına elverişsiz hava koşulları ve kar yağışına rağmen Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda devam ediyor. Antrenör Ufuk İskender nezaretinde devam eden çalışmalarda futbolcuların hırslı ve azimli oldukları gözlendi.

Editör: Pusula Gazetesi