Kdz. Ereğli 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu LGS'de öğrencilerinin birinci çıkmasının gururunu yaşıyor. Kdz. Ereğli ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hasan Emre Doğan LGS'de ilçe birincisi oldu. İlçe birincisi olmanın gururunu yaşayan Hasan Emre Doğan, bu başarıyı elde etmesinde büyük emekleri olan 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu yöneticileri, öğretmenleri ve kendisini her zaman destekleyen ailesine teşekkür etti. Bir İmam Hatip'li olarak elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Doğan, okulda aldığı eğitim sayesinde bu başarıyı yakaladığını dile getirdi. Doğan ayrıca LGS'de tercihini Kartal İmam Hatip Lisesi olarak yapacağını söyledi.

Yapılan açıklamada şöyle denildi: "

YİNE BAŞARDIK !

2020 YILI LİSELERE GEÇİŞ SINAVINDA BİRKEZ DAHA İLÇE VE İL GENELİNDE EN BAŞARILI OKULLAR ARASINDA YERİMİZİ ALDIK...

Öğrencimiz Hasan Emre DOĞAN % 0.15'lik derece ile Kdz.Ereğli İlçe 1.si olurken 22 Öğrencimiz % 10'luk derecede yer alarak büyük bir başarıya imza attılar.

Her yıl istikrarlı bir şekilde devam eden başarımızı bundan sonraki yıllarda da aynı şekilde devam ettirmeye ve İmam Hatip Davası için üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya kararlıyız.

Okulumuzun elde ettiği bu ve benzeri nice başarıda emeği geçen Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize ve Velilerimize müteşekkiriz.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İMAM HATİP ORTAOKULU OLARAK AMACIMIZ HAYIRLI VE BAŞARILI NESİLLER YETİŞTİRMEKTİR."