2017-2018 futbol sezonuna Bölgesel Amatör Lig 6.grupta şampiyonluk parolasıyla giren Ereğli Belediyespor flaş kadrosuyla hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. İlk maçta aldığı 3-0'lık Devrek Belediyespor galibiyetinin ardından çıktığı iki maçta da 3 puanı bir arada göremeyen Ereğli Belediyespor deplasmanda 2-0 yenildiği Türk Metal Kırıkkalespor'un ardından Pazar günü Bartınspor ile sahasında oynadı. Bu zorlu maçtan da beklediği galibiyeti bulamayan Ereğli Belediyespor 1-1'lik beraberliği Burak Toker'in 85.dakikada attığı golle yakaladı. Maçta İbrahim Ülum'ün ayağından bir de penaltı kaçıran Eflatun-beyazlılar haftayı 1 puanla kapatmak zorunda kaldı.

TARAFTAR TAKIMA İNANIYOR
Son iki maçında beklediği galibiyetleri alamaması rağmen Ereğli Belediyesporlu taraftarlar teknik heyet ve futbolcularına güveniyor. Kadro kalitesi olarak üst düzeyde olan eflatun-beyazlı ekipte yönetim elinden gelen fedakarlığı yaptı.

TELAFİ MAÇINA ÇIKACAKLAR
Ereğli Belediyespor oynadığı 3 maçta topladığı 4 puanla 8.sırada yeralıyor. Lider Türk Metal Kırıkkale ise 7 puana sahip. Ereğli Belediyespor gelecek hafta deplasmanda oynayacağı Keçiören Bağlum maçından galip gelerek iki maçın telafisini yapmak istiyor. Rakip Çekiören Bağlım ise oynadığı maç maçı da kaybederken, henüz puanı bulunmuyor.

Editör: Pusula Gazetesi