Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Batı Karadeniz Bölgesi Grubu'ndamücadele eden Ereğli Veteranlar Futbol Takımı, deplasmanda oynadıkları Karabükspor karşılaşmasını farklı kazandı.

Önceki hafta Erdemir Stadı'nda oynadığı Bartın Şehit Uğur AkyerVeteranlarmaçını 3-1 kaybederek üzüntü yaşayan Ereğli Veteranlar Takımı, hafta sonu gittikleri Karabük'te, Karabük Masterler Takımı'nı; Erkan, Serdar (3) ve Akın'ın (2) golleriyle rakip ağları havalandırdı. Rakibinden tek gol yiyen Ereğli ekibi, karşılaşmadan da 6-1'lik üstünlükle ayrılmayı bildi.

Takım Kaptanı Murat Üçpınar, iyi bir oyunla kazandıkları maç sayesinde bir hafta önceki yenilgiyi unuttuklarını belirterek, "Önümüzdeki hafta oynayacağımız ilk yarının son maçında Çankırı Veteranları sahamızda konuk edip, devreyi en iyi yerde kapatmayı hedefliyoruz. Devre arasında sakat ve cezalıları da tekrar takıma kazandırarak ligi en iddialı şekilde bitirip, ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye gayret göstereceğiz. Desteklerini esirgemeyen başta Ereğli Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Uysal olmak üzere herkese teşekkür ederiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi