Spor Toto Bölgesel AmatörLig 10. Grup'ta mücadele eden Ereğli Belediyespor deplasmanda Serdivan ile karşı karşıya gelecek. Ereğli Belediyespor'un Teknik Direktörü Ufuk İskender hafta sonu deplasmanda oynayacakları Serdivan maçından 3 puan hedefliyor.

Ereğli Belediyespor'un teknik direktörü Ufuk İskender,''Pazar günü deplasmanda bizi zor bir maç bekliyor. Bizde kolay bir takım değiliz. Çalışmalarımızı 3 puan üzerine tamamladık. İnşallah orada gülen taraf biz olacağız. Ben ve oyuncularım Karadeniz Ereğli için varız. Hedefimiz belli. 2019 yılında bir yol aldık ve o yola da inanarak devam ediyoruz. Yeri geliyor hızlanıyor, yeri geliyor yavaşlıyor ve sabrediyoruz. Rabbi yolumuza engel çıkarmasın. Buradan taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Hiç şüpheleri olmasın elimizden gelenin en iyisini yaparak sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız''dedi.

Grup lideri Alemdağ ve ikinci sıradaki Hendek'in haftayı puan kaybederek tamamlamasını bekleyen Ereğli Belediyespor şampiyonluk için umutlarını sürdürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi