Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcilerimiz Devrek Belediyespor ve Ereğli Belediyespor ligin henüz 6'ncı haftasında şampiyonluk umutlarını mucizelere bıraktı.

Özellikle Ereğli Belediyespor yapılan flaş transferler ve büyük yatırımlara rağmen aldığı sonuçlar camiaya hayal kırıklığı yaşattı.

Bir diğer temsilcimiz Devrek Belediyespor ise kötü başladığı ligde son iki haftada aldığı galibiyetlerle lige tutundu, 7 puanla üst sıralara tırmanmaya başladı.

SON 3 SEZONDA BİR İLK YAŞANDI
BAL'da ilimizi son 3 sezondur Ereğli Belediyespor ile Devrek Belediyespor temsil ediyor. 3 sezondur Ereğli Belediyespor hep zirve mücadelesi verdi, Devrek Belediyespor ise kümede kalma mücadelesi verdi, play-out maçları ile BAL'a devam etti.

Bu sezon ise farklı bir durum yaşandı. Yine maddi-manevi daha iyi konumda olan Ereğli Belediyespor güçlü bir ekip kurmasına rağmen, mütevazi bir ekip kuran Devrek Belediyespor'un altında kaldı.

Ereğli Belediysepor 6 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi ile topladığı 4 puanla küme düşme potasının avertajla 1 basamak üstünde bulunuyor.

Devrek Belediyespor ise 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi ile topladığı 7 puanla 9'ncu sırada bulunuyor.

SEZON BAŞINDA DEVREK'İN HEDEFİ BUYDU

Ligde Ereğli Belediyespor'un üzerinde bir hafta geçiren Devrek Belediyespor sezon başında da kendine ligi Ereğli Belediyespor'un üzerinde bitirmek olarak hedef koymuştu. Devrek Belediyespor 6'ncı hafta itibarıyle bu hedefine ulaşmış görünse de asıl hedef sezon sonunda bu tabloyu yaşamak.

Editör: Pusula Gazetesi