Spor Toto Bölgesel lig 10. Grupta mücadele eden Ereğli Belediyespor'da moraller bozuk. Saha ve seyircisi önünde Pazar günü Bartınspor'a 2-1 mağlup olarak zirve yolunda önemli avantaj yitiren Ereğli Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bursa Zaferspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

Bursa Zaferspor maçını kazanarak Bartınspor yenilgisini unutturmak ve lige tekrar bağlanmak isteyen Ereğli Belediyespor'da yönetim de radikal kararlar almaya başladı.

ERGİN KANKAL KADRO DIŞI KALDI

Bartınspor maçının 22.dakikasında çift sarı karttan oyundan atılam Ergin Kankal, yönetim kurulu kararı ile süresiz kadro dışı bırakıldı. Kankal'ın devre arasına kadar çalışmalarını takımdan ayrı sürdüreceği öğrenildi. 23'ncü dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakan Engin'in devre arasında takımla ilişiğinin de kesilmesi bekleniyor.

TARAFTAR BURSA'YA GİDECEK

Ereğli Belediyespor taraftarları Bartınspor yenilgisine rağmen şampiyonluğa olan inancını kaybetmedi. Genç Ereğli taraftar grubu hafta sonu takımını desdeklemek için Bursa'ya çıkarma yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi