2018-2019 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de Zonguldak'ı temsil edecek olan Ereğli Belediyespor sezonun ilk idmanını yarın (Çarşamba) yapacak.

Yeni sezon planlamasını geçtiğimiz sezonun bitmesinin hemen ardından yaparak önemli bir iş yapan Ereğli Belediyespor'da ilk olarak Belediye Başkanı ve Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal yönetimini yeniledi. Ardından takımın başına tekrar Zafer Şahin'i getirerek Şahin'in raporu doğrultusunda mevcut kadroyu koruyarak önemli transferler yaptı.

GÜÇLÜ KADRO, HEDEF ŞAMPİYONLUK
Geçtiğimiz sezon da iyi kadro kurmasına rağmen sezonun ilk 5 haftasında yalnızca 1 galibiyet alabilen Ereğli Belediyespor Zafer Şahin'in gelmesiyle birlikte düzlüğe çıkmıştı. Yeni sezona iyi başlangıç yaparak sezonu başladığı gibi bitirmeyi planlayan eflatun-beyazlılarda hedef şampiyonluk.

İLK İDMAN ÇARŞAMBA GÜNÜ
Yeni sezon için topbaşı yapacak olan Ereğli Belediyespor ilk etap kamp çalışmalarını kendi tesislerinde tamamladıktan sonra kurban bayramı sonrasında Bolu kampına gidecek, ardından Ziraat Türkiye Kupası maçı oynayacak.

Editör: Pusula Gazetesi