Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta mücadele eden Ereğli Belediyespor Pazar günü Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda zayıf rakibi Beylerbeyi'ni konuk edecek. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen eflatun-beyazlı ekip sahaya temkinci çıkıp karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı planlıyor.

PES ETMEDEN DEVAM EDECEKLER
Ereğli Belediyespor kötü başladığı sezonun ilerleyen haftalarında bir türlü toparlanamadı, kötü bir ilk yarı geçirdi. Devre arasında gönderilen 8 futbolcunun yerlerine yine 8 futbolcu alındı. İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha iyi performans gösteren Ereğli Belediyespor'un geçtiğimiz hafta Serdivan karşısında kaybettiği 2 puan camiada umutları bir nebze olsun kırdı. Anca Ereğli Belediyespor ligin son maçına kadar pes etmeyerek hayallerinin peşinden gidecek. Rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek olan Ereğli Belediyespor'da özellikle Teknik Patron Ufuk İskender'in inancının üst düzeyde olması futbolculara da pozitif yansıyor.

Eflatun-beyazlı ekip 40 puanla lider Alemdağ'ın ardından 32 puanla 5'ncı sırada bulunuyor, rakip Beylerbeyispor ise 12 puanla 13'ncü sırada kendine yer buldu.
Ereğli Belediyespor ile Beylerbeyi arasında oynanacak karşılaşma Pazar günü 14.00'da Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda oynanacak.

Editör: Pusula Gazetesi