2017-2018 futbol sezonu öncesinde iç ve dış transferde sessiz kaldığı gözlenen Zonguldakspor'da yönetim aceleci davranmıyor. İç ve dış transferde listede bulunan futbolcularla ön görüşme yapan yönetim özellikle dış transferde futbolcuların taleplerini aldı. Sözleşmesi devam eden futbolcuların kulüplerinin yüksek bonservis bedelleri talep etmesi karşısında sıkıntı yaşayan yönetim, transferi zamana bırakacak. Aceleci davranmayan kırmızı-lacivertli yönetim taraftarın endişeye kapılmaması gerektiğini, yeni sezon öncesinde iddialı bir takım kurulacağı mesajını verdi.

KAMP ÖNCESİNDE TRANSFERİN YÜZDE 80'İ BİTECEK

10 Temmuz tarihinde yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Zonguldakspor, 19 Temmuz tarihinde ise Kızılcahamam Patalya Otel'de kampa girecek 1 Ağustos tarihinde sona erecek olan Kızılcahamam kampı süresince 3 hazırlık maçı yapacak olan Zonguldakspor'da yönetim kamp öncesinde iç ve dış transferin yüzde 80'ini bitirmeyi planlıyor. Diğer transferler için kampın devamında görüşmeleri sürdürecek olan yönetim Teknik direktör Şenol Demir'in istediği futbolcuların işini bitirmeyi planlıyor.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLER HAREKETLİ GEÇECEK
Zonguldakspor yönetimi transfer görüşmelerini bayram sonrasında hızlandırarak kadroyu şekillendirecek. Özellikle önümüzdeki 15 gün transferde hareketli günlerin yaşanmasına neden olacak. Temas kurulan futbolcular bugünden itibaren Zonguldak'a gelerek yönetimle masaya oturacak.

Editör: Pusula Gazetesi